Сергій Притула на шоу «Співай, якщо зможеш» пообіцяв допомогти дівчині з Полтавщини (відео)

Полтавці в українських шоу
10 вересня 2013 о 11:182744 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сергій Притула на шоу «Співай, якщо зможеш» пообіцяв допомогти дівчині з Полтавщини (відео)
20-річна Юлія Параскевич з Полтавщини брала участь у шоу Нового каналу «Співай, якщо зможеш».
Команда відомих особистостей боролась за мрію дівчини зробити собі лазерну корекцію зору, оскільки вона погано бачить. Але перемогу здобули їхні суперники. Проте один із суддів Сергій Притула пообіцяв, що жителька Полтавської області не піде з шоу ображеною. Зі слів відомого шоумена, він сам за останні 13 років мав 7 операції у Київському центрі  мікрохірургії ока, тож займеться і проблемою дівчини.

Сергій Притула. Фото зі сайту www.kuhnya.novy.tv Сергій Притула. Фото зі сайту www.kuhnya.novy.tv У ефір випуск "Співай, якщо зможеш", де брала участь мешканка Полтавщини, вийшов учора, 9 вересня, на Новому каналі. Читайте також - Студент з Полтав,щини на шоу вразив дорогою випічкою (+відео) Юля Параскевич та ведучий Дзідзьо під час шоу "Співай,якщо зможеш" (стопкадр з відео)Юля Параскевич та ведучий Дзідзьо під час шоу "Співай,якщо зможеш" (стопкадр з відео) Про шоу: дві зіркові команди на чолі з капітанами, солістами гурту «Время и Стекло», змагалися між собою, аби назбирати гроші на здійснення мрій вокалістів а народу. Команда Наді Дорофєєвої – за бажання жителя Уфи Дениса Фролова, який нині живе у Києві. Хлопець надумав повезти свою кохану на берег Індійського океану. А команда Позитива – за бажання жительки Полтавщини Юлії Параскевич, яка навчається на 3 курсі одного зі столичних вишів. Учасники повинні були співати не зупиняючись, не дивлячись на всі перепони, які на них чекали. Після зіркових членів команди співали і самі вокалісти з народу, за мрії яких і проводили поєдинки. Зіркові судді: співачка Анна Сєдокова, шоумени Сергій Притула та Діма Коляденко оцінювали їхні виступи. З відривом в 1 бал, виграла команда, яка допомагала втілити мрію Дениса Фролова. До теми - Cосєдов обізвав полтавця, який прийшов на «Х-Фактор-4» (відео) Виступ жительки Полтавщини Вердикт зіркових суддів (обіцянка Сергія Притули в допомозі Юлії Параскевич  на 1 хвилині45 секунд) Решта відео з проекту цього випуску дивіться на сайті Нового каналу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter