Сесія облради у Полтаві: говоритимуть про комсомол, нафту та бюджет

Влада
Надія Труш7 жовтня 2013 о 13:55932 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сесія облради у Полтаві: говоритимуть про комсомол, нафту та бюджет
9 жовтня у Полтаві відбудеться вісімнадцята сесія облради шостого скликання.


Депутати пропонують згадати радянське минуле та урочисто відзначити на обласному рівні річницю комсомолу. Також пропонують зміни до програми розвитку туризму та надання дозволу на добування торфу і природного газу.

фотоархівфотоархів

Переважна більшість питань стосується внесення змін до регіональних програм, а також надання дозволу на розробку та користування надрами у Полтавській області. Розглянуть питання про Звернення до Кабінету Міністрів України щодо відшкодування коштів з Державного бюджету по різниці в тарифах на послуги водопостачання та водовідведення.

Серед питань, які розглядатимуть й ідея урочисто відзначити 95-річчя Всесоюзної ленінської комуністичної спілки молоді (ВЛКСМ). Депутати рекомендують провести урочисті збори та розважальні заходи.

Обласна Програма розвитку туризму і курортів, ймовірно, зазнає змін. Адже депутати розгянуть питання Про внесення змін до обласної Програми розвитку туризму і курортів на 2011–2015 роки.

Серед питань, про які говоритимуть депутати – питання Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2013 рік.

Довідка "Кола" – Всесоюзний Ленінський комуністичний союз молоді (ВЛКСМ), або Комсомол — комуністичний молодіжний рух в СРСР, скорочення від «комуністичний союз молоді». Дата розпуску руху – 1991 рік. 29 жовтня виповнюється 95 років із часу створення ВЛКСМ.

Читайте також

Краєзнавчому музею у Полтаві хочуть присвоїти ім’я Кричевського

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter