На Полтавщині нетверезі міліціонери на авто врізались у пасажирський автобус (карта)

Новини
19 жовтня 2013 о 17:071420 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту tsn.uaНа  автодорозі Кобеляк-Білики автомобіль Деу-Сенс в’їхав у пасажирський автобус, після чого з’їхав у кювет.
За кермом знаходилось двоє дільничних. В автобусі сполученням «Кривий Ріг-Полтава» було 17 людей.  У результаті ДТП пасажири не постраждали. Правоохоронців, які знаходились у легковику, керівництво вирішило звільнити.

До теми - ДТП у Полтаві: від зіткнення двох легковиків постраждала пішохід (+ карта)
Подія сталася учора, 18 жовтня, близько 20 години.

- За попередніми даними, двоє старших лейтенантів 33-х та 24-х років рухалися в напрямку міста Кобеляки автодорогою Кобеляки-Білики на автомобілі Деу-Сенс. Поблизу села Кунівка на узбіччі стояв автобус із 17-ма пасажирами сполученням Кривий Ріг-Полтава. Зупинка автобуса була вимушеною, оскільки спустило переднє праве колесо. Аби зручно його було замінити, водій автобуса припаркувався на зустрічному узбіччі, вживши для цього відповідні заходи безпеки, - повідомила прес-служба Полтавської обласної міліції. - Міліціонер, який кермував легковим автомобілем Деу-Сенс, рухаючись в цей момент у напрямку міста Кобеляки, допустив зіткнення із лівим крилом автобуса і з’їхав у кювет.

Унаслідок аварії один із міліціонерів отримав садна садна та черепно-мозкову травму. Ані пасажири, ані водій автобуса, не постраждали.

До теми - На Полтавщині шукаюсь свідків смертельного ДТП

На місці події працює слідчо-оперативна група міліції та комісія з УМВС. У результаті роботи з’ясували, що обидва старші лейтенанти перебували у нетверезому стані. Наразі триває службове розслідування, матеріали якого передадуть в прокуратуру для відповідного процесуального реагування. Крім того, керівництво УМВС прийняло рішення про звільнення обох фігурантів ДТП (дільничних з Кобеляцького району) з органів внутрішніх справ.

Переглянути ДТП Кобеляцький район на карті більшого розміру

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter