Полтавці протягом місяця пограбували п'ять магазинів

Новини
Олег Дубина22 жовтня 2013 о 12:40960 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото - прес-служби УМВС України в Полтавській областіДвоє хлопців зламували замки та крали зароблені торгівельними закладами гроші
Нещодавно працівниками міліції були затримані двоє полтавців 24-х та 29 років, які протягом останнього місяця наживалися на місцевих магазинах. Як повідомили у УМВС України в Полтавській області, злодії протягом кількох хвилин спостерігали за магазином, з'ясовували, чи знаходилися в них камери спостереження та починали діяти.

До теми - Полтавець вкрав джинси і куртку на 3 тисячі

У підсумку ними були вкрадені гроші з п'яти магазинів  у Київському та Октябрському районах міста. Найбільшою сумою, якою поживилися крадії, було дві тисячі гривень.

- Чоловіки раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності, - розповів Олександр Гавриленко, майор міліції. - Одного із них лише декілька місяців тому затримували за скоєння пограбування. Відносно нього був обраний запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, але чоловік почав скоювати нові злочини.

Відповідно до кримінальних проваджень, які були розпочаті відразу після скоєння крадіжок за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднанна із проникненням у приміщення) на затриманих чоловіків чекає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте ще - Полтавець заради взуття пограбував магазин та покинув кохану

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter