На Полтавщині батьки заявляють, що вчитель побив їхнього сина

Новини
Ольга Правденко23 жовтня 2013 о 13:371320 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з tsn.uа У селі Устимівка Семенівського району вчитель фізкультури побив учня.


Інцидент трапився ще 7 жовтня, проте розголосу набув лише зараз. 16- річний школяр, учень 11 класу,  грався на уроці біології телефоном, вчителька зробила йому зауваження. Але хлопець не відреагував, тоді вона підбігла до нього й порвала навушники від телефону.

– Хлопець їй нагрубив, сказав, що вона "кончена". Тоді вчителька поскаржилася своєму чоловікові, який викладає фізкультуру в школі, що у сусідньому селі, – розповіла Людмила Лопата, начальник відділу освіти, молоді та спорту Семенівської райдержадміністрації.

До речі, нещодавно у Полтавській школі порушили закон, бо не знали, хто має годувати дітей

26-річний фізрук приїхав на роботу до дружини  й наніс тілесні ушкодження одинадцятикласнику. Від подальших побоїв  школяра врятувала директор школи, яка вийшла на подвір’я і пояснила, що стороння людина не має права втручатись у роботу школи і чинити розправу над учнями.  У результаті, за словами Людмили Лопати, хлопець отримав легкий струс мозку.

Читайте також: на Полтавщині учні початкових класів гралися гранатою

Мати школяра написала на вчителя заяву до міліції та подала судовий позов. Зараз потерпілому призначено судово-медичну експертизу. Триває досудове розслідування. Міліція встановлює всі обставини скоєння правопорушення.
– Учителю фізкультури винесена догана. Але він себе винним не вважає, тому подав зустрічний судовий позов на школяра за вчинення хуліганських дій та на районний відділ освіти та винесення доганої, – зазначила Людмила Лопата.

До теми: У Полтаві п’яний школяр розбив відеокамеру в переході «Злато місто»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter