На Червоному Шляху багатостраждальну полтавську школу відбудовують (фото)

Новини
Ніна Король4 листопада 2013 о 14:181422 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Червоному Шляху багатостраждальну полтавську школу відбудовують (фото)
Нині активно ведуться роботи у будівлі філії школи №12 по вулиці Лисенка, що на Червоному Шляху.


Робітникам достеменно не відомо, що там буде: школа чи будівля призначена для інших потреб. Або ж вони уникають цих розмов у спілкуванні з журналістом, а от місцеві з селища дуже чекають, коли ж їхні чада будуть ходити у цю школу.



Фото Ніни Король.

Минулого понеділка мешканці селища штурмували міську раду.

Як вдалося дізнатись журналісту, від минулого вівторка, 29 жовтня, у школі розпочали реконструкцію. Тобто школі-філії №12 таки бути. Цього ініціативна група мешканців на чолі з селищним головою добилась у результаті багатох перемовин та походів до голови ОДА Олександра Удовіченка і мера Олександра Мамая. Хоча багато походів по кабінетах не приносили результатів.

Люди були обурені  бездіяльністю, адже з минулого року їм обіцяли відбудувати серпантин, а натомість закрили ще й школу, а дорога лишилась в жалюгідному аварійному стані. Нині ж від вівторка в школі вже є робітники, вони потроху відновлюють те, що було в школі і добудовують нове, зокрема 2 ґанки.

Почали робити і дорогу в селищі, але до серпантину діло ще не дійшло. Коли запрацює школа і коли буде шлях, придатний для проїзду автобусів, наразі з’ясувати не вдалось.



Вивіски на школі, яка була тут донедавна, ще немаєВивіски на школі, яка була тут донедавна, ще немає

У згадану чотирирічку ходили 49 дітей. Перше вересня для них було під стінами міської ради. Потім вони їздили разом із батьками в Київ, аби боротись за свої права. Міністр освіти дав добро на існування школи на Червоному Шляху.

До теми: мер погрожував депутату через школу (відео).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter