ДТП на залізничному переїзді: поблизу Комсомольська зіштовхнулись тепловоз із трактором

Ситуація
29 листопада 2013 о 11:081173 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
ДТП на залізниці: поблизу Комсомольська зіштовхнулись тепловоз із трактором. Фото wikimapia.orgДнями на переїзді перегону Золотнишино-Потоки, що поблизу Комсомольска Полтавської області, не розминулись тепловоз із трактором.
Постраждалих в аварії не було. Цей переїзд, за даними правоохоронців, не охороняється.

– На місці пригоди міліціонери встановили, що 47-річний водій трактора «Білорусь» не пересвідчився в безпеці переїзду та виїхав на колію. Машиніст тепловоза, побачивши трактор на коліях, застосував екстрене гальмування з подачею звукового сигналу, однак уникнути зіткнення не вдалося. У результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав, затримка руху потягів склала близько півтори години, – повідомили на офіційному сайті  УМВС України на Південній залізниці.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статі передбачає обмеження волі на строк до 3-х років. Проводить досудове розслідування та встановлює всі обставини події.

ДТП на залізничному переїзді: на Полтавщині не розминулись вантажівка і локомотив з пасажирами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter