Полтавці проводять аукціон побачень, аби допомогти хворим дітям

Новини
Олег Дубина6 грудня 2013 о 17:10973 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Перфузор (фото ru.all.biz)У Полтаві стартувала благодійна акція, яка має допомогти лікувати хворих дітей
- Наша благодійна організація з 1-го по 21-е грудня проводить благодійний аукціон "Під крилом янгола", - розповів Сергій Гаврилюк, представник  БО «Взаємопоміч»  -  Ця акцію є продовженням  збору коштів на закупівлю медичного обладнання для онкогематологічного відділення дитячої міської лікарні. На зібрані кошти буде закуплені перфузори - прилади для введення ліків в організм дитини. Стартова ціна аукціону - 10 гривень. Зараз вже зареєстровані близько 28 дівчат та 29 хлопців. Та людина, яка на момент завершення аукціону зробить найбільшу ставку на одну людину, і піде з нею на побачення.

Аби зареєструватися в аукціоні, потрібно зайти в групу заходу Вконтакте та написати одному з адміністраторів, які приймають заявки. Особа протилежної статі, у разі якщо людина на фото їй сподобається – голосує за право виграти побачення. Чий грошовий внесок на конкретний лот буде найвищим на момент припинення аукціону – та людина, роблячи благодійну пожертву на суму своєї ставки, і піде на побачення з тим, за кого проголосувала.

Як розповідають організатори, 5-8 найдорожчих лотів зможуть провести вечір – побачення в одному із кафе з безкоштовним пригощанням: «Эжик в тумане» (ТРЦ «Київ»), «Кактус»(ТРЦ «Київ»), кафе «Дежавю» або сходити в кіно (ТРЦ «Конкорд»).

Заявки приймаються до 23:59 20 грудня, а 21 та 22 грудня будуть проводитися самі побачення.

Ще до завершення цього аукціону БО «Взаємопоміч» передасть лікарні перший перфузор, на який збирались кошти завдяки благодійному концерту за участю Артема Лоїка та Івана Ганзери.

Організатори дякують волонтерам, які жертвуючи своїм вільним часом, самовіддано на безоплатній основі допомагали й допомагають збирати необхідні кошти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter