В рамках акції "Кола" бібліотека села Гоголеве отримала 300 книг (+фото)

ПРОЕКТИ
Надія Труш13 грудня 2013 о 16:451460 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В рамках акції "Кола" бібліотека села Гоголеве отримала 300 книг (+фото)
Нарешті в рамках акції «100 книг для сільських бібліотек» одна із бібліотек Полтавської області отримала передноворічний подарунок.



Сьогодні, незважаючи на містичну дату – п’ятницю, 13-те – приблизно 300 книг від читачів газети і сайту "Кола" отримала сільська бібліотека села Гоголеве Шишацького району. Потрапити класичній, сучасній, довідковій, дитячій літературі до майбутніх читачів допомогли представники автоклубу Drive2 Полтава. Нагадаємо, "Коло" розшукувало водія-благодійника. Тож дякуємо автоклубу Drive2 Полтава за те, що приєдналися до доброї благодійної справи! Представник автоклубу Олександр Устименко люб’язно запропонував власний автомобіль для того, щоб відвезти книги.

– Активісти автоклубу Drive2 Полтава збирали кошти на бензин, а Олександр виявив бажання відвезти книги на своєму авто, – розповів Андрій Приходько, голова автоклубу. – Ми дізналися про благодійну акцію "Кола" в інтернеті, вирішили взяти участь. Це добра справа, а добрі справи завжди потрібно підтримувати.

Олександр спеціально заради поїзди у сільську бібліотеку взяв вихідний на роботіОлександр спеціально заради поїзди у сільську бібліотеку взяв вихідний на роботі

Також висловлюємо вдячність кожному читачу газети та сайту "Коло" за принесені книги. Кожна книжка, якою ви поділилися, обов’язково потрапить на полиці сільських бібліотек! Адже саме там гостро відчутний дефіцит книг, особливо – сучасних авторів.

Пропонуємо переглянути фоторепортаж. А 19 грудня, у свіжому номері "Кола" шукайте містично-незвичну історію про мандрівку до бібліотеки (недарма батьківщина письменника Миколи Гоголя, колишня Василівка, має містичну славу) та про саму бібліотеку.



Фото Надії Кучер, Юлії Корж.

Акція по збору книг для сільських бібліотек Полтавщини триває.

Кожен, хто бажає долучитися до руху, може принести книжки до редакції «Кола» за адресою Маршала Бірюзова, 51/б або залишати їх у пунктах прийому оголошень «Жовтої газети».

Телефон для довідок: 613-245

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter