Красуня Полтави - 2013: переможницю обирали п'ять годин

Новини
Олег Дубина22 грудня 2013 о 11:453660 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Красуня Полтави - 2013: переможницю обирали п'ять годин
Вчора, 21 грудня, у Палаці дозвілля "Листопад" в 25-раз обрали красуню міста.
Красуня Полтави - 2013: переможницю обирали п'ять годинЮвілейний конкурс зібрав велику кількість глядачів. Так, не можна сказати, що був аншлаг, однак питання "чи залишилися ще запрошення" лунало перед початком свята від полтавців досить час.

Фотоогляд

Ювілейні святкування звично не обводяться без історичних спогадів. Продюсер конкурсу Володимир Ромаскевич  у своєму виступі згадав, з чого розпочинався конкурс краси, який вперше пройшов та теренах міста в 1989 році. Згодом до нього на сцені приєдналися члени журі. Особливо привертала увагу до себе своєю відвертою сукнею  переможниця багатьох конкурсів краси Вероніка Бондаренко, якій цього разу довірили вирішувати долю учасниць.

Запам'яталося глядачам і загоряння авто поряд з будівлею.

В конкурсі, який тривав цілих п'ять годин, взяли участь 26 учасниць. За головну корону змагалися 14 дівчат, а у змаганнях "Панночки, Панни, Пані Полтава" брали участь 12 жінок.

Кожна представниця прекрасної статі по-своєму намагалася вразити присутніх своїми вокальними даними чи сценічними образами. Конкурс купальників та вихід у весільних сукнях підкреслював їхню красу. Однією із найбільш пам'ятних сценок вечора став вихід учасниць-пані разом зі своїми маленькими нащадками.

У підсумку головуюче жюрі вирішено нагородити головною короною Марію Зозулю, яка у вигляді подарунку від організаторів отримала подорож до Європи. Слід зазначити, що титулом Віце-міс були нагороджені відразу шість дівчат - Вікторія Соломенко, Яна Власова, Маргарита Дудник, Ірина Штанько та Валентина Липовцева.

Наступний конкурс краси запланований на 20 грудня 2014 року.

До речі, переможниці «Красуні Полтави 2013» оплатять навчання у ВУЗі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter