У полтавській бібліотеці розповідають, що приготувати на Новий рік

Новини
Надія Труш25 грудня 2013 о 07:452086 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавській бібліотеці розповідають, що приготувати на Новий рік
У полтавській бібліотеці пропонують новорічну альтернативу художній літературі – книжково-ілюстративну виставку«Кулінарна подорож країнами світу».


Дізнавшись про кулінарію різних країн світу, можливо, кожен зможе обрати нову незвичну страву до святкового столу. Не лише читати художню літературу, а й дізнатися про смачну їжу пропонують полтавцям у обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Котляревського.

На виставці можна знайти рецепти страв різних країн світу. фото library.pl.uaНа виставці можна знайти рецепти страв різних країн світу. фото library.pl.ua

– Якщо Вам цікаво дізнатись про популярні й вишукані страви різних країн світу, то ця виставка для вас,  – переконують у відділі документів із економічних та технічних наук обласної бібліотеки, де й проходить виставка. – Ви познайомитесь з особливостями національних кухонь, а також дізнаєтесь, що готують у різних країнах на Різдво та інші свята, про цікаві факти з історії кулінарії, пов'язані з національними традиціями та звичаями.

На виставці представлена література, яка допоможе приготувати й посмакувати, наприклад, пікантними закусками з Індії чи Америки.

Читайте також

Полтавські бібліотекарі вишили оберіг, присвячений Кобзарю

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter