Що покажуть українські канали в Новорічну ніч

Новини
Ольга Правденко30 грудня 2013 о 08:301712 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Що покажуть українські канали в Новорічну ніч
Традиційно в ніч на Новий рік українські телеканали показують святкові шоу та концерти.


Не стане винятком і цей рік. Деякі зняли свої проекти ще за кілька місяців до свята, як, приміром, «1+ 1», «Інтер», інші оголосять переможців популярних шоу. Які розваги пропонують українцям у Новорічну ніч вітчизняні телеканали – читайте далі.

Музичний фільм «1+1 удома» із ведучими каналу в головних ролях
«1+1» презентує глядачам музичний фільм власного виробництва – «1+1 удома». Автором ідеї, як і очікувалося, став Володимир Зеленський. Сценарій писав авторський колектив «Кварталу». А от у головних ролях знялися не зірки естради та кіно, а ведучі каналу. Та, звісно, не обійшлося і без зіркового складу: ролі у фільмі отримали і актори «Кварталу-95», а також Потап і Настя, Ані Лорак, Тіна Кароль, Олег Скрипка, Руслана.
В основі мюзиклу лежить улюблена багатьма голлівудська комедія з Маколеєм Калкіним «Сам удома», яку, до речі, українці теж зможуть побачити на «1+1» на новорічні свята. Тільки події у фільмі «1+1 удома» розгортатимуться не на Різдво, а в Новорічну ніч.
Головні дитячі ролі в мюзиклі виконують 9-річний Іван Шмаков, для якого «1+1 удома» – вже 14 картина у фільмографії, та 10-річна Ганна Поліщук, котра знімалася у 5-му і 6-му сезонах серіалу «Свати». Володимир Зеленський та актори «Кварталу» разом зіграють у стрічці бандитів. А от позитивні ролі дісталися ведучим каналу «1+1»: Людмилі Барбір, Марині Леончук, Юрію Горбунову, Андрію Доманському, Руслану Сєнічкіну та Анатолію Анатолічу.
На зйомках фільму телеведучі стали подружніми парами: Андрій Доманський та Людмила Барбір зіграли батьків головного героя Міші, а Юрій Горбунов та Марина Леончук – батьків Соні.
– Це не зовсім новорічний проект, це перша частина телевізійного музичного фільму «1+1 удома», який покажуть на Новий рік, – розповідає художній керівник «Кварталу-95» Володимир Зеленський. – За сюжетом він схожий на фільм «Сам удома» з Маколеєм Калкіним, але в нашій історії головних героїв буде двоє – хлопчик і дівчинка. Звідси й назва «1+1 удома». Це суто український проект за участю українських ведучих і зірок.
Всього буде дві серії по півтори години, друга вийде в ефір 8 березня.


«Ніч великих очікувань» на каналі «Інтер»

«Інтер» приготував глядачам шоу «Ніч великих очікувань» із ведучим Дмитром Шепелєвим. Проект побудований за класичними канонами святкових програм: глядачів розважатимуть українські, російські та зарубіжні естрадні співаки. Вони виконають інтерпретації популярних пісень минулого десятиліття. На зйомки до Києва приїхали Філіп Кіркоров, Софія Ротару, Крістіна Орбакайте, Валерій Меладзе, Наталія Корольова, Олег Газманов, Анжеліка Варум та інші.
Наташа Корольова співатиме перероблений хіт Гаріка Сукачова «Моя бабушка курит трубку», Потап і Настя виконають відому пісеньку з мультфільму «Ну, постривай!» «Расскажи, Снегурочка», Світлані Лободі дістався шлягер Євгена Осика «Плачет девушка в автомате», Марії Яремчук – «Три белых коня», Златі Огневич – пісня Селени Гомес «Love You Like a Love Song».
За неофіційною інформацією, деяким артистам заради того, щоб знятися в «Ночі великих очікувань», довелося міняти свої особисті плани або концертні графіки. Крістіна Орбакайте перенесла виліт в Майамі, Леонід Агутін і Анжеліка Варум перервали концертний тур містами Росії (на зйомки пара прилетіла з Казані), а Олег Газманов на один день скоротив відпочинок в Йорданії.

На СТБ оголосять переможця «Х-фактора», а по «Україні» транслюватимуть шоу «Як дві краплі» та «Пісню року-2013»
Вже за традицією канал СТБ саме в Новорічну ніч оголосить ім’я переможця чергового сезону «Х-фактора». А ТРК «Україна» демонструватиме новорічний випуск шоу «Як дві краплі». Також у перших числах січня, точна дата ще невідома, «Україна» покаже концерт «Пісня року-2013». Пісенний фестиваль з кращими піснями 2013-го стане 42-м в історії. На одну з найбільших сцен світу, розташованій у спорткомплексі «Олімпійський», вийшли улюблені виконавці України та Росії – Ані Лорак , Вєрка Сердючка , Потап і Настя Каменських, Ігор Ніколаєв, Анжеліка Варум, Валерій Леонтьєв, Лоліта Мілявська, Філіп Кіркоров, Микола Басков, Лев Лещенко, Борис Моїсеєв, Лайма Вайкуле, Микола Басков і ще більше 50-ти артистів.


Кращою співачкою року стала українка Йолка, а кращим співаком – Григорій Лепс . Диплом «Композитор року» отримав Костянтин Меладзе, а звання «Поет року» – Михайло Гуцерієв .
Ведучими шоу ось уже сьомий рік поспіль будуть Лера Кудрявцева та Сергій Лазарєв.
Передбачається, що «Новий канал» запропонує новорічну версію шоу «Співай, якщо зможеш», а на ICTV покажуть «Машину часу».

До теми: Куди піти на новорічні та різдвяні свята у Полтаві: афіша

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter