Хвиля підпалів авто на Полтавщині: міліції заперечує зв'язок між ними

Новини
Олег Дубина30 грудня 2013 о 10:45948 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Хвиля підпалів авто на Полтавщині: міліції заперечує зв'язок між ними
Міліція області заперечує, що підпали автомобілів в області за останнім тиждень між собою пов'язані.
Хвиля підпалів авто на Полтавщині: міліції заперечує зв'язок між нимиЯк ми раніше повідомляли, останній тиждень року був багатий на пожежі в автомобілях. За 7 днів сталося 5-ть таких загорань. В  УМВС України в Полтавській області заперечили можливий зв'язок між пожежами.

- У нас зараз немає логічного зв'язку між цими всіма підпалами, - прокоментував ситуацію Юрій Сулаєв, речник обласної міліції. - Окрім цього пожежі в авто сталися в абсолютно різних місцях області. Потерпілі не мають стосунків між собою. Справді, пожеж останнім часом багато. На жаль, поки що жодна з цих справ не розкрита. Версій багато, над ними зараз працюють  слідчо-оперативні групи.

За словами працівника міліції, він не пригадує, щоб на Полтавщині за тиждень горіли цілих п'ять автомобілів.

- Колись у Кременчуці була ціла хвиля підпалів, коли підпалювали автомобілі "без розбору". Горіли авто і працівників заводу, і престижні іномарки. Працівники міліції могли виїжджати по два-три рази за ніч. Подібне було і в Сумській, і в Київській області, але останнім часом винуватці тих подій були затримані.

Слід зазначити, що один з нещодавніх підпалів сталася в Полтаві. У дворі підприємця спалахнув власний автомобіль.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter