У Полтаві концерт гурту «Село і люди» перетворили на зйомки відео.

Дозвілля
Дар 039 я Розумняк11 січня 2014 о 18:181445 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві концерт гурту «Село і люди» перетворили на зйомки відео.
Увесь виступ у "Villa Крокодила" харківський гурт "Село і люди" знімали відеооператори, чим дещо псували враження від концерту. Але навіть це не завадило полтавській публіці відірватися на повну!

Олександр Гончаров, соліст гурту, привітався із присутніми:

- Ми сьогодні знімаємо концертне відео, тому ви підтягуйтесь до сцени, щоб створити ефект наче нас сьогодні прийшло більше. Розумію, що не всі ще вийшли із новорічного  "штопора". У нас робота, а вам – продовження розваг, тому випиваємо і рухаємося сюди!




Концерт у Полтаві став першим на рахунку хлопців у 2014 році. Публіку вони порадували декількома новими композиціями (кавери на System of a Down – Toxicity, A-HA – Take on me, Dire Straits – Money for Nothing та інші)  та вже відомими перевіреними піснями.





Грали  "Село і люди" два відділення, які пройшли досить гладко – світло, якість звуку, підібрані композиції та їх виконання були на достойному рівні. Заважали сприймати концерт лише відеооператори, які постійно ходили по сцені туди-сюди, часто перед самими артистами. Також через зйомку соліст Олександр Гончаров майже не спілкувався із публікою. Про це, до речі, він зізнався в інтерв’ю, яке згодом вийде на сайті "Коло".





Глядачі вийшли танцювати майже відразу і кожен хіт зустрічали шаленими оваціями. Це не дивно, бо музиканти у своїй творчості змогли вдало поєднати світові хіти та слов’янське туц-туц, яке всім нам таке близьке чи то від Сердючки, чи то від репертуару весільних гулянок. Власне, манерою виконання у стилі russian-english (схоже на «як бачу, так і вимовляю»)  гурт і виборов собі місце під сонцем вітчизняного-шоу бізу. А стьоб  над улюбленими піснями, які всі знають майже напам’ять,  покорив серце публіки ще за часів участі їх у шоу  "Україна має таналант".


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter