Битва шкіл брейкінга в Полтаві (фото)

Фото
Валентина Зайченко18 січня 2014 о 18:411583 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Битва шкіл брейкінга в Полтаві (фото)
В полтавському будинку культури ПТМЗ прйшли бої шкіл брейкінга.
Битва шкіл брейкінга в Полтаві фото Сам стиль танцю доволі поширений в Полтаві – перші брейк-фестивалі розпочалися ще з 2005 року. І з тих пір рух тільки набирав обертів.

Так і на цей раз – участь у «тусі» взяло 10 команд з різних районів полтавської області. Були представники Кременчуку, Миргороду, Кобеляк, Котельви та, звісно, Полтави. Сьогодні змагалися за звання кращого брейкдансера області.

Атмосфера на концерті була по-справжньому домашньою. Через те, що зал був маленький, більшість товпилася навколо імпровізованої сцени та підтримувала одне одного.

Спочатку на сцену виходили діти до 11 років. Судді уважно спостерігали за виконавцями, та іноді дивувалися – вони не очікували побачити такого рівня від дітей. Зал теж був в захваті.



Після того, як всі батли були зіграні, розпочалося найцікавіше – виступи більш дорослих команд, зі стажем до 2,5 років. На цей раз люди товпилися ще більше – зал був маленьким, а організатори попросили дати більше вільного простору для сцени – рівень цих людей був вищим, тож, для повної реалізації їх можливостей треба більше місця.

Кожен батл тривав від 10 до 30 хвилин. Представники від двох команд по черзі виходили на сцену та показували свої вміння в танці. Після того, як переможці в кожній номінації були визначені, розпочалося вручення дипломів та подарунків.

Автор: Костянтин Корягін

До теми: У Полтаві юніори змагалися із брейкінгу в Konkord break dance batlle

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter