У Полтаві вимагали викуп за школяра, а він у цей час був на уроці

Новини
Надія Труш23 січня 2014 о 14:571119 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві вимагали викуп за школяра, а він у цей час був на уроці
У Полтаві невідомі вимагали викуп за школяра, якого нібито викрали.


фотоколаж Надії Кучерфотоколаж Надії Кучер

Хоча насправді викрадення не було, пояснюють в УМВС в Полтавській області. Невідомі таким чином намагалися виманити у жінки певну суму коштів.

– Вранці до міліції зателефонувала жінка й розповіла, що до її матері зателефонували й вимагали викуп за її онука, якого нібито викрали, – розповіла Алла Квіта, представник прес-служби обласної міліції. – Невідомі попередили жінку, що зателефонують пізніше і повідомлять суму викупу. Правоохоронці перевірили, де в той час мала знаходитися дитина. Виявилося, учень однієї із полтавських шкіл був саме на уроці, коли його рідним повідомили про його начебто викрадення. Тих, хто вимагав викуп, поки що не знайшли. Рідним хлопця ніхто більше не телефонував. Номер мобільного, з якого телефонували раніше, відключений. Добре, що вчасно повідомили про шахрайство й не встигли заплатити так званий викуп.

Читайте також

Житель Машівки повідомив про викрадення авто, хоча сам врізався на ньому в дерево

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter