Луганські євромайданівці закликають своїх силовиків не їхати до Полтави

Новини
Валентина Зайченко25 січня 2014 о 17:301586 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Луганські євромайданівці закликають своїх силовиків не їхати до Полтави
Сьогодні в мережі ширяться чутки про те, що тітушки та силовики зі Східної України направляються у Полтаву.
Луганські євромайданівці закликають своїх силовиків не їхати до Полтави
Нібито їдуть з Харкова та Луганська. Повідомлень багато. Одне з них публікуємо.


Таке звернення розмістив korrespondent.net

"Браття, Луганці!

Наразі Луганській міліції надано команду формувати загін для виїзду до Полтави на продавлення мирного протесту у місті Полтаві! Міліціонери вже отримують спецзасоби та зброю, виїзд відбудеться вже сьогодні ввечері. Луганчан хочуть зробити каральними загонами для свого ж народу! Міліціонери не хочуть цього самі, але не можуть не виконати наказу!

Інформація отримана від надійного джерела – хлопця з міліцейського загону «Грифон» (які мають охороняти суди). За його словами, вони мають забезпечити «прикриття» для команди спортсменів  — тітушок Скавінського  (відомі нападом на гуртожиток ЛНУ та побиттям іноземних студентів) та зграї мародерів, сформованих за наказом влади з представників місцевого проросійського Донського козацтва! Задача максимально проста – зберегти Полтаву як плацдарм подальшого наступу на революційний Київ!

Закликаємо усіх свідомих міліціонерів та просто нормальних людей – не їдьте до Полтави, не плямуйте кров’ю братів свої руки! Міліціє! Зупинись – не прикривай титушок! Це не ваша війна!"


Наразі під облрадою у Полтаві продовжують  будувати барикади та палити вогонь у бочках. З-під дверей адміністрації не йдуть силовики. Люди скандують гасла та б'ють у барабани. Мітингувальники збираються ночувати у захопленому приміщенні.

До цього "Коло" повідомляло з неофіційних джерел, що у Полтаві мобілізовані усі спецслужби.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter