У Полтаві біля ОДА почався мітинг: люди збираються у гості до міліції

Топ Новина
Ніна Король19 лютого 2014 о 12:161828 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві біля ОДА почався мітинг: люди збираються у гості до міліції
Нині  на площі біля облдержадміністрації зібралось близько тисячі громадян.




Полтавців дістала ситуація в країніПолтавців дістала ситуація в країні

Вони ідуть до дороги з прапорами та плакатами. Стукають у бочки. Також закликають їхати на Київ усіх, хто має автомобіль, або ж добиратись потягами. Рекомендують і гуртуватися на майданах області.

Роман Чабановський, якому відмінили 18 лютого домашній арешт, розповів про плани сьогоднішніх дій пікетувальників.

– Люди о 12-й вирушать до будівлі УМВС, що на вулиці Пушкіна. Вони вимагатимуть пояснень, чого городян уночі не випускали з Полтавської області. А також запитають, чи міліція з народом, – каже Роман.

За словами нашого журналіста Ольги Матвієнко, яка нині знаходиться на місці події, як на буденний мітинг у Полтаві, зібралось чимало полтапвців. Кількість мітингувальників збільшується щохвилини. Прийшли навіть ті, хто раніше ніколи не відвідував такі зібрання. Люди зізнаються, що вже просто немає сил терпіти все те, що відбувається у країні.

Протестувальники налаштовані стояти довго. Також у їхніх планах – навідати і Олександра Удовіченка, голову облдержадміністрації.

Колона мітингувальників прямує до міліції. Фото Ольги МатвієнкоКолона мітингувальників прямує до міліції. Фото Ольги Матвієнко

Мітингувальники у Полтаві перекрили рух на перехресті Сінна-Жовтнева. Усі автомобілі розвертаються і шукають шляхи для об’їзду. Про це з місця події повідомляє наш журналіст Ольга Матвієнко.

Між тим, траса на Київ перекрита, починаючи з Лубен. Тільки біля Лубен виїжджаєш на трасу, там уже міліція стоїть. Все одно хто, нікого не пускають, повідомляють наші кореспонденти в регіонах.

До теми: офіс «Свободи» в Полтаві після пожежі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter