Учасники сесії Полтавської облради перебрались із зеленого до червоного залу

Новини
Ольга Матвієнко24 лютого 2014 о 11:201492 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Учасники сесії Полтавської облради перебрались із зеленого до червоного залу
24 лютого позачергова сесія Полтавської обласної ради розпочалась у зеленому залі засідань, та згодом – усі учасники зібрання перейшли до червоного залу.
Учасники сесії Полтавської облради перебрались із зеленого до червоного залу Адже на засідання прибула велика кількість людей.

Нагадаємо, все почалось з  повідомлення про складання повноважень голови Івана Момота і його заступника Володимира Онищенка.

Владика Федір прочитав молитву, святі отці заспівали «Вічна слава». Під час відкриття 21 позачергової сесії  Гімн України співали всім залом: і активісти, і депутати. Владику Федора запроили до президії облради. Перед цим попросили піти з президії – в зал Олександра Удовіченка, який уже склав повноваження голови ОДА.

На сесії вирішуватимуть кадрові питання. Просять піти начальників відділів обласної ради. Піднімають питання люстрації. По суті за порядок денний ще не голосували.

Активіст Євген Лопушинський пропонує виділити з резервного фонду обласного бюджету гроші на лікування постраждалих у Києві. Депутати говорять, що готові віддати і депутатську допомогу (кожен рік виділяють депутатам гроші, які вони дають тим, хто потребує).

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter