Пожежа на Полтавщині: з миргородської 9-поверхівки евакуювали 10 людей, є постраждала

Ситуація
1 березня 2014 о 11:021260 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пожежа на Полтавщині: з миргородської 9-поверхівки евакуювали 10 людей, є постраждала
Учора, 28 лютого, у Миргороді на 7 поверсі 9-поверхівки сталась пожежа.

Пожежа на Полтавщині: з миргородської 9-поверхівки евакуювали 10 людей, є постраждалаЗ місця пригоди евакуювали 10 жителів, одну жінку забрала швидка з отруєнням продуктами горіння.

– На сходинковому майданчику на 7 поверсі 9-поверхового житлового будинку виникла пожежа в тамбурному приміщенні, – йдеться у повідомленні УДСНС Полтавщини. – Вогонь знищив вхідні двері двох квартир та вхідні двері в тамбурне приміщення, особисті речі мешканців. Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували 93-річну жінку. ЇЇ з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння – доставили до реанімаційного відділення Миргородської ЦРЛ для надання медичної допомоги.

Також провели евакуацію 10 людей – мешканців квартир з 7-9 поверхів. Рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

До теми - Пожежа на Полтавщині: в Кременчуцькому районі у вогні загинула 100-річна бабуся

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter