У Полтаві відбувся фінал КВН: сюрпризи, проводи незмінного ведучого та зустріч нового (фото)

Новини
Валентина Зайченко1 березня 2014 о 18:532485 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбувся фінал КВН: сюрпризи, проводи незмінного ведучого та зустріч нового (фото)
Нещодавно у залі Міського Будинку культури відгриміла фінальна гра Полтавської ліги КВН «КаВуН».

Команда-переможець

Вже сімнадцятий сезон поспіль КВНіский рік розпочинається у лютому. І, начебто, все за традицією: гімн КВН, на сцені з кубком у руках президент ліги Давид Аветіков вітає глядачів зі святом фіналу. А після цього розпочалися сюрпризи. Перший – абсолютно нове «святкове» журі. До його складу увійшло сім чоловік – це люди, які з’їхались із різних куточків України, але в свій час мали відношення до полтавського КВН, стояли у його витоків та ставали чемпіонами різних років. Другою несподіванкою був позаконкурсний виступ команди «ГБМ», яка напередодні вдень стала призером шкільних змагань з КВН.

Далі все пішло за планом. Судили гостьові судді чотири команди, які впродовж сезону за рейтинговою системою вибороли право брати участь у фіналі. На чемпіонство претендували:

- «Буханка»;

- «Сен-Тропе»;

- «Бьем Объёмом»;

- «Яркость».

Змагалися команди у чотирьох конкурсах: привітання, тріатлон (класична розминка, відео розминка та біатлон), відео конкурс та музичне домашнє завдання.

По завершенню останнього конкурсу сюрпризи продовжились. Давид Аветіков, який сформував КВН у Полтаві та довгих сімнадцять років був ведучим міської ліги вирішив піти на заслужений відпочинок і передати свої повноваження новій людині. Тож повнолітній сезон ліги «КаВуН» команди зустрінуть разом з Олександром Крачко.

- Я дуже сподіваюся на те, що Олександра, ви, шановні мої глядачі, будете зустрічати такими ж теплими і щирими оплесками, як зараз проводжаєте мене. Дякую вам за все!, - сказав Давид Соломонович. Ці слова зал зустрів оплесками стоячи.

Читайте також: У Полтаві «Рок-Удар» був захоплений «харківськими екстремістами» та співав гімн України

Новий головуючий ліги і вручив кубок чемпіонам XVII сезону. Ним за сумою балів стала команда КВН «Сен-Тропе».

- Ми шість років йшли до того, аби зараз підняти цей кубок над головою, - говорить Євгеній Кулик, - і ось, нарешті, це сталося! Дякую усім, хто був поруч з нами, підтримував та допомагав впродовж цього часу.

Фінал видався не лише багатим на сюрпризи, а й зворушливим та сентиментальним. Адже більшість з команд цією грою завершила свою КВНівську кар’єру, принаймні на сцені.

Автор тексту і фото: Каріна Колодяжна

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter