Віктор Бугайчук пообіцяв змінити систему управління на Полтавщині

Новини
Ольга Правденко5 березня 2014 о 16:221919 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Віктор Бугайчук пообіцяв змінити систему управління на Полтавщині
Віктор Бугайчук, новий голова Полтавської обласної адміністрації зараз дає свою першу прес-коеференцію.


Перед її початком, Петро Ворона, голова обласної ради  зачитав указ про призначення Бугайчука головою облдержадміністрації та вручив йому квіти, – повідомляє журналіст Надія Кучер з місця події.

Новий голова ОДА перед виступом привітався з присутніми словами "Слава Україні!"

– Система управління на Полтавщині  буде змінена. У першу чергу роботу почне з цього, бо до революції діяла злочинна система. Головну вагу приділятиму виробництву, щоб запрацювали заводи і були робочі місця, а для розширення агропромислового сектору розробимо спеціальну програму, – зазначив Віктор Бугайчук.

У залі обласної ради на першу зустріч з новим головою обласної держадміністрації прийшло багато активістів Євромайдану та чиновників.

У свою чергу Петро Ворона додав:

–  Перевіримо всі програми, які працюють на Полтавщині, в першу чергу перевірка торкнеться переданих в приватні руки та місцевим олігархам  мисливських угідь.


Разом з тим миргородські майданівці, присутні на прес-конференції,  просять погоджувати з ними усі кадрові призначення на Миргородщині та зазначили, що мітингуватимуть проти новопризначеного очільника Полтавської обласної міліції Корсуна доти, доки його не звільнять.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter