Іван Корсун близько 2 годин відкидав звинувачення у свій бік на народному віче в Полтаві

ТОП ТЕМА
7 березня 2014 о 07:002077 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Іван Корсун близько 2 годин відкидав звинувачення у свій бік на народному віче в Полтаві
6 березня новообраний начальник УМВС у Полтавській області Іван Корсун, як і обіцяв прийшов на віче, учасники якого висловило йому недовіру у заяві до міністра Авакова.
Іван Корсун на віче у Полтаві відповідав на питання мешканців міста. Фото Олександри СиротенкоІван Корсун на віче у Полтаві відповідав на питання мешканців міста. Фото Олександри Сиротенко

Як повідомила Олександра Сиротенко, речниця обласної організації ВО «Свобода», головного міліціонера Полтавщини тримали близько 2 годин. Зустрічали його під вигуки «Ганьба!» і не тільки... Серед людей думка щодо перебування Івана Корсуна на такій посаді  розійшлась.

– У зеленій залі ОДА гаряче. Уже більше години люди спілкуються з Іваном Корсуном. Полтавці стоять в черзі до мікрофона й задають найрізноманітніші питання новопризначеному начальнику обласної міліції - і про корупцію,і про зламані пальці, і про кадрові зміни. Демонстрували відео з Черкас про тітушок, перешкоджання роботі журналістів. Іван Григорович звинувачення відкидає. Дехто з присутніх виступає за те, щоб залишити на посаді головного міліціянта, але пильно слідкувати за роботою. Дискусія триває. Багато людей покидають залу, мовляв, "бардак","брехня", – описала подію  Олександра Сиротенко.