Проект «Вихідні з книгою»: буктрейлер на «Пригоди Хрюнчика і Хрянчика» (відео)

Теми
10 березня 2014 о 09:001924 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проект «Вихідні з книгою»:  буктрейлер на «Пригоди Хрюнчика і Хрянчика» (відео)
Книга «Пригоди Хрюнчика і Хрянчика» військового офіцера, капітана Михайла Семишкура є першою спробою автора написати книгу для дітлахів.

Проект «Вихідні з книгою»: буктрейлер на «Пригоди Хрюнчика і Хрянчика» (відео) Герої казкових оповідань живуть у загадковому Зачарованому лісі, де з ними трапляються найрізноманітніші захоплюючі пригоди. За словами самого Михайла мрія про написання книги для малюків не покидала його ще з дитинства. Головних героїв своїх казок автор взяв з реального життя, прототипами виступають сам письменник, його друзі та знайомі. А натхненником цієї казкової історіі стала мама – Любов Іванівна, філолог за освітою .

Книга побачила світ у Полтавському видавництві «Оріяна». Над книгою, окрім Михайла, попрацювала його мама як редактор, художник Олег Синельник, дизайнер Оксана Помилуйко.

Тож запрошуємо поринути у чудовий світ казкових історій малюків та їх батьків.

Прочитати книгу можна у юнацькій бібліотеці. Пропонуємо буктрейлер на Пригоди Хрюнчика і Хрянчика», який надіслали з цієї бібліотеки.

Ннагадаємо, Коло пропонує читачам надсилати відеочитання уривків з улюблених кних чи власної творчості

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter