Експерти назвали справжню причину смерті актора Паніна

Новини
Наталія Сіробаб13 березня 2014 о 07:432711 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Експерти назвали справжню причину смерті актора Паніна
Російські ЗМІ повідомили новину про те, що через рік після смерті російського актора Андрія Паніна кримінальну справу закрили. Експертиза визнала смерть нещасним випадком, повідомляють на сайті from-ua.com.


За цей час фахівці МВС, Слідчого комітету і ФСБ провели понад півсотні експертиз. Фактів, що свідчать про присутність сторонніх у квартирі актора на час смерті, не виявили.

facenews.uafacenews.ua

Експерти зазначають, що Панін сам собі завдав смертельного поранення, ударившись об кришку унітазу. Правоохоронці зіставили факти і зробили такий висновок після вивчення траєкторії пересувань актора слідами крові.

Андрій Панін був п’яний, і, отримавши небезпечне поранення, запанікував і почав безладно рухатися по квартирі.

Кримінальну справу було порушено 10 березня 2013-го за частиною 4 статті 111 КК РФ «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю, що спричинило смерть».

Всеросійську популярність Андрію Паніну принесла роль у серіалі «Бригада». Також актор знімався у аких фільмах як «Вершник на ім’я смерть», «Водій для Віри», «Бій з тінню», «Піжмурки» та багатьох інших.

Нагадаємо, тіло 50-річного Андрія Паніна було виявлено 7 березня 2013 року близько 11-ї години ранку. Актора виявили лежачим на підлозі в його московській квартирі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter