Мамая змушують піти у відставку через неспроможність зібрати депутатів на сесію Полтавської міськради

Влада
Ольга Матвієнко13 березня 2014 о 13:174521 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мамая змушують піти у відставку через неспроможність зібрати депутатів на сесію Полтавської міськради
Міського голову Олександра Мамая вкотре просять подати у відставку. Причина цього разу – неспроможність провести сесію Полтавської міської ради.

Мамая вимагать піти у відставку через неспроможність зібрати депутатів на сесію Полтавської міськради

Відповідне звернення подали депутати міськради від фракції "Батьківщина".

– Ми, фракція "Батьківщина", звертаємось до міського голови Олександра Мамая з вимогою терміново подати у відставку з наступних обставин: вчорашні та сьогоднішні події, неспроможність міського голови скликати та провести сесію міської ради, що красномовно говорить про те, що він неспроможний керувати громадою нашого міста, – заявив депутат Олександр Артеменко.

На думку депутатів від цієї фракції, саме Олександр Мамай дав депутатам від "Совісті України" та "Партії регіонів" не приходити на сесію вдруге за два дні:

Якщо міський голова, під безпосереднім керівництвом якого знаходиться більше 40 депутатів, не може сюди привести жодного, а навпаки їм говорить не приходити, то який це міський голова? Він буде їм говорити не приходити місяць, два, що в місті все добре, але казначейство не проводитиме платежі, – сказав Артеменко. – У мене складаєтсья враження, що Олександр Федорович чекає іншого президента, якого приведе сюди Путін.

Нагадаємо, що міський голова скликав позачергову 40 сесію Полтавської міської ради 12 березня, проте вона не відбулася через неявку депутатів. Засідання перенесли на 13 березня, проте сесія міськради не відбулася з тих самих причин.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter