Афіша на 24-25 квітня: як провести дозвілля

Афіша
Аліна Літвінова22 квітня 2014 о 06:302120 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Афіша на 24-25 квітня: як провести дозвілля
Вечірки та концерти у Полтаві

24 квітня (четвер)

21.00 – "Villa Крокодила" – День народження кавер гурту "Відділ кадрів"

Афіша на 24-25 квітня

Кавер-гурт "Відділ Кадрів" святкує свій День народження! Багато неочікуваних сюрпризів чекають Вас протягом всього вечора. Кавер-гурт "Відділ Кадрвв" запрошує всіх поринути в атмосферу справжнього блюзу, джазу та рок-н-роллу. Група "Відділ Кадрів" – це професиійні музиканти та виконавці ТОП-класу. Всі учасники колективу мають великий досвід концертної та студійної роботи.

20.00 – Concert Hall VERSAL – Дядя Жора Comedy Show

Афіша на 24-25 квітня

Полтава, зустрічай! Всіма улюблена команда COMEDY SHOW зі своєю концертною програмою! Незабутній настрій Вам подарують: Дядя Жора, дует "Вечірні Метелики", Сергій ЛОСЬ Стахов і група "Бігуді Шоу"!

19.30 – ПАБ "Сто Доріг" – Павло Алдошин

Афіша на 24-25 квітня

Свою творчу дорогу Паша почав з Експериментального театру «КАЗАНОК» (2008-2009). У тому ж 2008 року стає лауреатом премії "Краща чоловіча роль" міжнародного театрального фестивалю "КУРБАЛЕСИЯ-2008". У 2009 році починає роботу в найвідомішому недержавному театрі "Театр 19", де працює й донині. Він записує нові пісні, виступає як актор і музикант, пише вірші і займається фотографією.Співпрацює з музикантами:Олегом Хожай, Женею Абіним, Олексієм Копиловим та багатьма іншими.

19.00 – ПД "Листопад" – Григорій Лепс у Полтаві

Афіша на 24-25 квітня

Минуло трохи більше року, і ось він знову в Полтаві, буде радувати нас своїми хітами, а також новими піснями!

25 квітня (п’ятниця)

19.00 – міський Будинок культури – вистава "Ханума"

Афіша на 24-25 квітня

"Ханума" – класичний грузинський водевіль, написаний у 1882 році. Дія відбувається в Авлабарі – одному з районів старого Тифліса. Найголовніша сваха у місті – Ханума вмовляє збанкрутілого князя одружитися зі своєю нареченою – багатою, але вже немолодою і не дуже гарною Суліко. На її шляху з’являється інша сваха — Кабато, яка перешкоджає планам Хануми. Вона обмовляє Суліко, пропонує князю свою наречену — красуню Сону – дочку багатого купця Микича. Ханума не збирається поступатися суперниці, тому вигадує інтригу, в якій все виходить так, як вона бажає. Адже сваха з таким стажем не могла не помітити, що молода дівчина Сона палко закохана в іншого — племінника князя — Коте. Та Микич не хоче навіть чути про весілля молодих закоханих, бо все життя мріяв отримати князівський титул. Ханума ж, допомагаючи всім, сама того не очікуючи, також потрапляє у тенета кохання… Чи будуть закохані щасливі, чи отримає кожен те, до чого прагне, дізнаєтеся, переглянувши виставу гоголівців!

20.00 – "Villa Крокодила" – Скрябін

Афіша на 24-25 квітня

"Скрябін" є першим україномовним гуртом у жанрі альтернативної електроніки. Протягом часу існування його склад неодноразово змінювався. Станом на сьогодні гурт видав сімнадцять студійних альбомів, два збірники, дев'ять макси-синглів, один концертний альбом та багато інших музичних проектів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter