Афіша новинок кіно

Афіша
Аліна Літвінова29 січня 2015 о 19:011304 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Афіша новинок кіно
Які кінострічки можна переглянути в Полтаві.

"Пограбування по-американськи"


Афіша новинок кіно

Жанр:

кримінальний, екшн.

Режисер:

Сарік Андреасян.

Сюжет:

Якщо ти одного разу переступив закон, то в тебе є всі шанси перетнути межу ще раз. Ти можеш відпустити минуле, але воно нізащо не відпустить тебе.

Можна просити вибачення і каятись. Але в той момент, коли ти зрозумієш, що ніхто насправді не збирається тебе прощати, хоч і дружньо плескає по плечу, ти повернешся до лона злочину. Адже тільки там ти зможеш відчути себе вдома.

Актори:

Хейден Крістенсен, Адриєн Броуді, Джордана Брюстер.

Сеанси:

Конкорд Кіно: 12:15, 16:10, 21:30, 23:30.

"Чорне море"


Афіша новинок кіно

Жанр:

пригоди, трилер.

Режисер:

Кевін МакДональд.

Сюжет:

Для капітана Робінсона звільнення з роботи стало не дуже приємною подією, адже колишній роботодавець був такий козел. Однак доля дає моряку другий шанс підзаробити, причому непогано, і заодно помститися попередньому господарю. Нова робота не така вже й проста. Треба найняти команду і дістатися до зазначеної точки недалеко від берегів Чорного моря, де нібито знаходиться затонула субмарина, в трюмах якої скарб у вигляді гори золотих злитків.

Актори:

Джуд Лоу, Констанін Хабєнскій, Григорій Добригін.

Сеанси:

Конкорд Кіно: 14:00, 18:15, 22:00.

"Ялинки кудлаті"


Афіша новинок кіно

Жанр:

комедія, сімейний

Режисер:

Максим Свешніков.

Сюжет:

Власниця Пірата і Йоко - самарська дівчинка Настя - відлітає з бабусею в Пітер, залишаючи вихованців у готелі для собак. Розцінивши це як зраду, тварини втікають додому, де можна нарешті відчути себе людиною - їсти скільки завгодно, грати без втоми і спати на хазяйському ліжку. Але райський відпочинок закоханих переривають два невдалих грабіжника, яких чекає нелюдський прийом...

Актори:

Андрій Мерзлікін, Ян Цапник, Лера Стреляєва.

Сеанси:

Конкорд Кіно: 14:15, 18:00, 20:15.

Кінотеатр ім. І.П. Котляревського: 17:10, 18:50, 20:30.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter