Які кінофільми можна переглянути 24-30 квітня

Афіша
Аліна Літвінова24 квітня 2014 о 17:121555 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Які кінофільми можна переглянути 24-30 квітня
Перелік новинок кіно.

"Нова Людина-павук-2. Висока напруга"

Кінотеатри Полтави: анонс фільмів (24-30 квітня)

Жанр:

пригоди, фентезі, екшн.

Режисер:

Марк Уебб.

В ролях:

Ендрю Гарфілд Емма Стоун Джеймі Фокс Дейн ДеХаан Пол Джаматті Фелісіті Джонс Кріс Купер Деніс Лірі Мартін Шин Стен Лі.

Сюжет:

Це чудово – бути Людиною-павуком. Для Пітера Паркера немає нічого кращого, ніж літати між хмарочосами, насолоджуючись тим, що він герой, і проводити час з Гвен Стейсі. Але все має свою ціну: лише Людина-павук здатний захистити мешканців Нью-Йорка від жахливих нових злодіїв, які загрожують місту. З появою Електро, Пітер вимушений протистояти набагато могутнішим ворогам, ніж він сам. А з поверненням свого старого друга, Гаррі Осборна, він розуміє, що всіх його ворогів об'єднує одне: корпорація Оскорп.

Сеанси:

"Конкорд": 10.00, 13.00, 15.45, 18.30, 21.10.

"Синевир"

Кінотеатри Полтави: анонс фільмів (24-30 квітня)

Жанр:

жахи.

Режисер:

Олександр Алешечкин.

В ролях:

Сергій Романюк, Алена Лавренюк, Ілля Рудаков, Богдан Юсипчук, Зоряна Марченко, Костянтин Войтенко, Філіп Козлов, Міла Сивацька, Ігор Савінський, Юрій Фреган.

Сюжет:

Радянський Союз, кінець 70-х. Екскурсія по Софії Київській. Група туристів зупиняється біля древньої стіни, на якій залишки середньовічних малюнків. Гід пояснює, що це зображення скоморохів. Чоловік 35 років, Єгор, один з туристів уважно вдивляється в малюнок, на якому кілька людей, в руках яких чи то бубни і дудки, чи то щити і списи, оточили дивну істоту з тілом людини і головою пса.

Гід продовжує монотонно говорити про свята, про ряджених і скоморохів, про зародження театру в Стародавній Русі. Єгор вдивляється в люту псину морду. Радянські Карпати. Невеликий хутір, загублений в лісах, біля гірського озера Синевир. Вранці з дому потай від батьків, вибираються на рибалку діти – брат і сестра, Сашко та Настя. Вони забираються на озеро Синевир, риболовля йде відмінно, повне відерце риби. Несподівано в лісі чується крик "Ау!"

Сеанси:

Кінотеатр ім. І.П. Котляревського: 16.00, 20.50.

"Кіт-грім та зачарований дім"

Кінотеатри Полтави: анонс фільмів (24-30 квітня)

Жанр:

анімація, пригоди, сімейний.

Режисери:

Бен Стассен, Джеремі Дегрусон.

Сюжет:

У пошуках укриття від негоди і злого пса, маленьке бездомне кошеня потрапляє в дивну компанію! Він знаходить дах у вельми дивному будинку, господарем якого є фокусник Лоренцо, що живе там зі своїми друзями звірками і магією... Магія в будинку всюди, зокрема у всіляких механізмах і іграшках, які стають друзями кошеняти Грома, як його прозвав господар будинку. Все було добре до того моменту, поки фокусник Лоренцо не потрапляє до лікарні і тепер дому загрожує продаж, на що налаштований його син. Кошеняті і його друзями, серед яких і буркотливі кролик і мишеня, які холодно відносяться до Грому, належить врятувати будинок, пройшовши цікавий квест, повний чарівництва і пригод.

Сеанси:

"Конкорд": 12.30.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter