Полтавська спілка жінок «Чураївна» запрошує жінок-депутатів місцевих рад на тренінг

Афіша
Ольга Матвієнко30 листопада 2015 о 08:44950 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська спілка жінок «Чураївна» запрошує жінок-депутатів місцевих рад на тренінг
Для депутатів проведуть тренінг «Жінка – депутат: складові успіху».

Полтавська спілка жінок «Чураївна» запрошує жінок – депутатів місцевих рад на тренінгДля жінок-депутатів у Полтаві проведуть тренінг. Фото – pereodenem.com

Полтавська спілка жінок «Чураївна» в рамках проекту «Активізація участі жінок Полтавщини в суспільних процесах», що підтримується Європейською Комісією, 4 грудня в Полтаві проведе тренінги для жінок-депутатів місцевих рад Полтавщини.

Тренінг організовується з метою сприяння жінкам, обраним депутатами місцевих рад, в покращенні їх лідерських якостей та підвищенні професійного рівня для забезпечення якісної роботи в органах місцевого самоврядування.

У програмі тренінгу розглянуть питання організації ефективних комунікацій з виборцями, ЗМІ, органами державної влади, а також надані практичні рекомендації щодо підвищення лідерських навичок та навичок командної роботи.

Читайте також: ПРООН фінансує новий бізнес переселенців зі Сходу

Учасниць тренінгів забезпечать всіма методичними матеріалами та харчуванням, а також їм компенсують вартість проїзду. Для участі в навчанні необхідно заповнити реєстраційну форму до 2 грудня 2015 року (включно) або зареєструватися за телефоном (093) 604-26-57.

Запрошеним учасницям буде повідомлено про час та місце проведення тренінгів. Кількість місць обмежена.

Реєстраційна форма за посиланням: заповнити анкету онлайн.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter