У Полтаві відбудуться кільцеві перегони Ltava Attack Series’16

Афіша
Ольга Матвієнко14 серпня 2016 о 16:001476 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбудуться кільцеві перегони Ltava Attack Series’16
На дистанцію виїдуть близко 70 учасників.

20-21 серпня на картинговій трасі СТК «Лтава» відбудуться офіційні змагання з тайм-атак в зворотному напрямку траси. У рамках 4 етапу Ltava Attack Series’16 учасники зможуть подати заявку для участі в заліку 4 етапу UTAC’2016.

У Полтаві відбудуться кільцеві перегони Ltava Attack Series’16

Із 2012 року в Полтаві успішно проводили навчально-тренувальні збори. Тепер організатори прийняли рішення вийти на новий рівень і провести перегони під егідою Автомобільної Федерації України (ФАУ). Спортивна частина обіцяє бути спекотною, адже вже за перші два етапи в кожному класі почалася спортивна боротьба.

Вдале географічне розташування Полтави традиційно привертає гонщиків з усієї України – Київ, Харків, Суми, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Кременчук, Миколаїв, Одеса. І це далеко не повний список міст, звідки з’їжджаються спортсмени на «Лтаву», щоб поборотися за кращий час кола.

Різноманітна також технічна складова: учасники виступають як на стареньких Honda Civic або ВАЗ 2108, так і на заряджених повнопривідних Mitsibishi Lancer ЕVOLUTION або Subaru Impreza WRX STI, і навіть на гламурних Porsche Cayman, Audi TT і ABARTH 500. Тут кожен знайде, за кого вболівати, адже за кермом будуть не тільки представники сильної статі, а й представниці прекрасної половини людства. Організатори очікують на старті до 70 екіпажів, і така популярність пояснюється не тільки високим рівнем підготовки змагання, а й доступністю – адже взяти участь може кожен, у кого є справний автомобіль і водійські права.

Подати заявку на участь можна на офіційному сайті Ltavaring.com.

А вже з 8.00 у неділю 21 серпня гонщики боротимуться з часом у спробі показати кращий результат. Пілоти змагатимуться в п’яти класах, розділених на дві групи за рівнем підготовки автомобілів – для серійної техніки передбачені два монопривідних класи, розділені за об’ємом двигуна і один повнопривідний, а для спортивних автомобілів тільки два класи, розділені за типом приводу.

У зоні парку сервісу вболівальники зможуть не тільки ближче познайомитися з учасниками, зарядитися емоціями і драйвом, але й підкріпитися смачними стравами полтавської кухні або освіжитися прохолодними напоями. Вхід для глядачів на територію СТК «Лтава» безкоштовний.

Довідка:

Тайм атак – в дослівному перекладі з англійської «боротьба з часом», різновид кільцевих гонок. На відміну від класичного кільця, тут немає контактної боротьби, пілоти виїжджають на трек окремо і змагаються виключно з секундоміром. Це дозволяє брати участь на серійній техніці з дотриманням мінімальних вимог безпеки (наявність в автомобілі вогнегасника, обов’язкове використання шолому і ременів безпеки). СТК «Лтава» розташований в Полтаві за адресою вул. Комарова, 1.

Контакти організаторів Національної серії Ltava Attack Series.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter