У Полтавській обласній бібліотеці влаштують «кавові читання»

Афіша
Ольга Матвієнко8 лютого 2016 о 08:441422 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтавській обласній бібліотеці влаштують «кавові читання»
«Читання з присмаком кави» проведуть до Дня Святого Валентина.

У Полтавській обласній бібліотеці влаштують кавові читанняУ Полтаві проведуть «кавові читання». Фото – bokosmart.com

10 лютого о 14.00 в літературній вітальні (II пов., кімн. 213) Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться літературна дегустація «Читання з присмаком кави» до Дня святого Валентина.

Захід присвячений творам українських сучасних авторів, які пишуть якісну прозу для дозвілля, і у творчості яких звучить мотив кав’ярні, кави, кохання. Зокрема, користувачам презентують роман Наталії Гурницької «Мелодія кави в тональності кардамону». Це – «Найбільш читана книга» 2015 року за версією Львівського Форуму Видавців. Також прозвучать «Теплі історії до кави» Надії Гербіш – бестселер на Львівському форумі видавців, перше місце в рейтингу «Топ-20» мережі Книгарень «Є».

Читайте також: Полтавську молодь запрошують до всеукраїнського конкурсу «Змагаймося за нове життя!»

Зустріч відбудеться в оригінальному форматі львівської кав’ярні, відвідувачі якої візьмуть участь в обговоренні книг сучасних українських авторів, побачать відеозвернення до полтавських користувачів авторів Наталії Гурницької та Надії Гербіш. У програмі також презентація виставки хенд-мейд виробів з кавових зерен та природних матеріалів від полтавських майстринь; розповідь про способи заварювання кавових зерен та дегустація кави.

Міні-концерт влаштують молоді полтавські автори-виконавці Ліна Дмитренко, Інесса Кулібаба та Олександр Шейнер.