До Полтави приїздить французький фахівець з психології, який допомагає українським воїнам

АТО
Андрій Іванов28 серпня 2016 о 08:341032 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 До Полтави приїздить французький фахівець з психології, який допомагає українським воїнам
Його візит у місті триватиме п'ять днів.

До Полтави приїздить засновник громадської організації «Smile for Ukraine» Ніколя ТакюссельФото з соцмереж

Французький фахівець в області нейропсихології та психосоматики, спеціаліст з теорії лідерства, засновник громадської організації «Smile for Ukraine» Ніколя Такюссель спілкуватиметься з волонтерами, учасниками бойових дій на сході, психологами та родинами загиблих українських героїв.

Майстер-класи відбуватимуться в декілька етапів на базі "Ветеранського центру соціально-психологічної реабілітації учасників АТО" (вулиця Спаська, 10). Участь безкоштовна.

30 серпня - спілкування Ніколя з волонтерами "Полтавського батальйону небайдужих", представниками інших волонтерських організацій Полтави і містянами. Початок о 18:00.

31 серпня і 1 вересня - спілкування з психологами і психотерапевтами на тему: "Психологічна підготовка військовослужбовців до участі у подіях, що призводять до перенесення ними глибокого стресу, запобігання отримання психологічних травм". Початок о 9:30. Завершення - 17:00.

2 вересня - спілкування з учасниками бойових дій на сході України. Початок о 10:30.

3 вересня - спілкування з родинами загиблих українських героїв. Початок о 10:00.

Попередній запис за телефонами: 099-1095764, 067-9626757.

Ніколя Такюссель - француз українського походження. Здійснив більше 20 поїздок у зону АТО, підготував близько 400 українських психологів, провів консультації з понад 700 військовими (консультував українців, що втратили кінцівки у результаті бойових дій), працює з дітьми внутрішньо переміщених осіб, дітьми-сиротами, дітьми, батьки яких загинули внаслідок бойових дій. На своїй батьківщині консультував бійців "Французького іноземного легіону".

Читайте також: Полтавців, які боронять Україну нагородили у зоні АТО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter