Фахівці полтавського водоканалу дають друге життя техніці, яка побувала в зоні АТО

АТО
3 березня 2015 о 15:311098 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фахівці полтавського водоканалу дають друге життя техніці, яка побувала в зоні АТО
Близько двох тижнів тому до КП «Полтававодоканал» звернулися представники волонтерського центру Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ з проханням допомоги щодо відновлення та капітального ремонту двигуна БТР.

Фахівці «Полтававодоканал» працювали у вільний від роботи час і мають надію, що військові будуть задоволені якістю їхньої роботи.

Фахівці полтавського водоканалу дають друге життя техніці, яка побувала в зоні АТОфахівці полтавського водоканалу ремонтують техніку, яка побувала в зоні АТО. фото надані прес-службою "Полтававодоканалу"

– Це вже не перша допомога водоканалівців для потреб АТО. Ще раніше виробничники повністю відновлювали КАМаз після обстрілу та капітально відремонтували УАЗ, пошкоджений в зоні АТО, – розповіла Ліана Козмійчук, представниця прес-служби КП "Полтававодоканал".

Фахівці полтавського водоканалу дають друге життя техніці, яка побувала в зоні АТО

Працівники «Полтававодоканал» запевняють, що для потреб АТО готові працювати, і для цього є досвід, можливість та ентузіазм.

До теми

Полтавському військовому шпиталю потрібні ліки для бійців: перелік

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter