Кияни створять виробничий комплекс для учасників АТО і переселенців

АТО
Надія Труш1 вересня 2016 о 12:211148 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кияни створять виробничий комплекс для учасників АТО і переселенців
Громадська організація «Вільна генерація» розпочала проект зі створення виробничого комплексу та містечка для 200 демобілізованих воїнів АТО, молодих спеціалістів, переселенців.

Кияни створять виробничий комплекс для учасників АТО і переселенцівКияни створять виробничий комплекс для учасників АТО і переселенців. Фото rbc.ua

ГО «Вільна генерація» розпочала організаційний етап підготовки до запуску пілотного проекту програми зі створення виробничого комплексу та містечка для працівників, як прототипу української громади на новому рівні.

Першими учасниками проекту на 200 людей стануть демобілізовані солдати АТО, малозабезпечені родини, молоді фахівці, переселенці та інші люди, що хочуть мати стабільну роботу, власне житло та готові на своєму прикладі показати, що українці сильні та працездатні люди і самі можуть створити своє майбутнє.

– Це лише перший крок. За результатами пілотного проекту ми розраховуємо вдосконалити економічну модель та поширити на всю країну. Ми далекі від політичних ілюзій. Цей проект суто практичний і будується за правилами ринкової економіки, щоб після завершення, учасники продовжували жити, працювати, народжувати дітей розбудовувати Україну з піднятою головою, – говорить голова ГО «Вільна генерація» Олексій Сатов.

На виконання проекту вже залучено близько 65% необхідних ресурсів. Це і виробничі потужності, і гарантії на постачання будматеріалів, логістика, частково фінансова підтримка, інтелектуальний кадровий резерв тощо.

До теми: У Полтаві шукають волонтерів для облаштування нового громадського простору

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter