У Полтаві оздоблюватимуть великодні писанки для бійців АТО

АТО
Надія Труш26 березня 2015 о 18:301838 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві оздоблюватимуть великодні писанки для бійців АТО
Півтораметрову «Регіональну Писанку», виготовлену полтавськими майстрами, покажуть у столиці, а великодні листівки та крашанки передадуть у зону АТО.

писанкаВеликодні листівки та писанки передадуть у зону АТО. фото vsiknygy.net.ua

31 березня о 14 годині у ОЦЕВУМі (Обласний центр естетичного виховання учнівської молоді) відбудеться акція "Великодня Писанка".

Під час заходу планують розписати півтораметрову «Регіональну Писанку» зі скловолокна. Виготовлену майстрами області Писанку повезуть на Всеукраїнський «Фестиваль писанок 2015», який проходитиме у Києві з 9 по 19 квітня 2015 року.

На акції також можна буде відвідати майстер-класи для дітей, навчитися виготовляти великодні листівки та розпису писанок. Роботи потім передадуть бійцям АТО.

Паралельно відбуватиметься благодійний великодній ярмарок для допомоги бійцям в зоні АТО та анімаційна програма для дітей.

Акцію проводить відділ у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації
спільно з Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді Полтавської облради, також серед організаторів – «Обласний молодіжний центр», Полтавський батальйон небайдужих.

До теми: Полтавців запрошують на дводенний пасхальний благодійний ярмарок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter