Щонеділі полтавців запрошують покататися на мотузках і допомогти розвідникам (ФОТО, ВІДЕО)

АТО
8 липня 2016 о 14:181875 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Щонеділі полтавців запрошують покататися на мотузках і допомогти розвідникам (ФОТО, ВІДЕО)
Благодійну акцію заради збору коштів на тепловізор для розвідників влаштували неподалік Білої альтанки.

І розвага, і допомога – аби зібрати кошти на тепловізор для розвідувальної роти 24 окремої механізованої імені князя Данила Галицького бригади, волонтери Полтавського батальйону небайдужих ініціювали чергову благодійну акцію. Відтепер щонеділі усі охочі – і дорослі, і діти – можуть покататися на швидкісному мотузковому спуску, який ще називають «тролей». Благодійний внесок за один спуск становить 30 гривень для дорослих і 20 гривень для дітей.

Щонеділі полтавців запрошують покататися на мотузках і допомогти розвідникам (ФОТО)Волонтери, катаючи полтавців, збирають кошти для розвідки

Мета волонтерів цього разу – назбирати 100 тисяч гривень.

– Стільки коштує саме той прилад, який замовили хлопці. Ми розуміємо, що зібрати таку суму, – справа нелегка. Але сидіти, склавши руки, теж не можемо. І завдяки небайдужим полтавцям вже маємо неабиякий, у такій складній фінансовій ситуації, результат, – говорить один із організаторів акції Сергій.

Кошти під час акції збирають традиційно у скриньку. Потім їх перерахують на окремий рахунок, призначений виключно для зборів коштів на потреби розвідників – 5168 7556 1920 6788, Матвієнко Ольга Сергіївна.

Долучитися до акції і отримати неймовірні враження від швидкісного спуску можна щонеділі орієнтовно із 17.00 до 20.00.

Читайте також: У Полтаві вчергове відбувся благодійний ярмарок Полтавського батальйону небайдужих

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter