У Полтаві нагородили міліціонерів-учасників АТО

АТО
Олег Апостолов3 березня 2015 о 18:131788 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві нагородили міліціонерів-учасників АТО
Подарунки та грошову винагороду отримали 16 правоохоронців.

У Полтаві нагородили міліціонерів-учасників АТОЗведений загін полтавської міліції перед відправкою до зони АТО. Фото О. Апостолова

Сьогодні, 3 березня, у приміщенні УМВС України в Полтавській області відбулася зустріч особового складу полтавської міліції і учасників АТО із генералом внутрішньої служби України, радником Міністерства внутрішніх справ України, президентом Всеукраїнського фонду правоохоронних органів, Збройних Сил і військових формувань «Україна», президентом Української секції Міжнародної поліцейської асоціації, міністром внутрішніх справ України з (1990-1994 рр.) Андрієм Василишиним.

Мета візиту – надання підтримки та допомоги працівникам міліції, які зазнали поранень у зоні проведення антитерористичної операції, а також членам родин загиблих правоохоронців.

Участь у заході також взяли генерал-лейтенант міліції Олексій Міщенко, який тривалий час очолював УМВС України у Полтавській області, голова полтавського осередку української секції Міжнародної поліцейської асоціації полковник Олександр Телик та чинний в.о. начальника УМВС України у Полтавській області полковник Олег Бех.

Згідно звіту, на сьогодні у зоні АТО виконували обов’язки 1564 міліціонера з Полтавщини. 14 правоохоронців загинуло, 10 травмовано, 11 отримали поранення різного ступеня тяжкості, після подій у Дебальцево один міліціонер вважається зниклим без вісти. Двоє бійців батальйону «Полтава» Указом Президента України нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

– Сьогодні ми приїхали, щоб віддати шану людям, які захищали і захищають батьківщину, були на фронті та постраждали внаслідок бойових дій, – зазначив генерал Андрій Василишин.

Він подякував учасникам АТО за службу та вручив бійцям, які отримали поранення, подарунки та грошову допомогу. Усього було нагороджено 16 працівників міліції.

По завершенні заходу відбулося покладання квітів до меморіалу загиблим правоохоронцям.

Читайте також: Учасник АТО з Полтави: Ми відчули на собі, що увійшли російські війська

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter