​Футбольні тренери «смалять» не по-дитячому

16 березня 2016 о 15:471592 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ​Футбольні тренери «смалять» не по-дитячому
Нещодавній випадок з тренером «Манчестер Юнайтед» Луї ван Галем, коли він вирішив впасти усіх на очах, демонструючи, як збили його гравця, надихнув мене на написання найцікавіших витівок тренерів українського футболу.

До речі, відео з ван Галем

Павлов і штани

Футбольні тренери «смалять» не по-дитячомуМ - маскування

Микола Павлов, один з найуспішніших тренерів полтавської «Ворскли», також був дуже нескучною людиною. Наприклад в Сумах, де «Ворскла» грала з ФК «Харків», Микола Петрович «так радів голу, що порвав штани». Коли його команда забила супернику, тренер так святкував взяття воріт, що штани не витримали, причому на самому цікавому місці. «Догравав» матч тренер «біло-зелених» з нашвидкоруч зробленої пов’язки на стегна із клубної кофти. На прес-конференції тренер навіть показав величезну дірку в штанях на п’ятій точці. Нажаль, відео чи фото з тої «пресухи» знайти не вдалося.

Втім, в тому матчі могли постраждати і шорти автора голу Ахмеда Янузі. Мабуть Сергій Кравченко побачив, яка біда сталася з тренером, і вирішив йому роздобути щось на заміну :)

Футбольні тренери «смалять» не по-дитячому

Миколі Петровичу немає чого сумувати, він не один мав таку проблему. От наприклад Пеп Гвардіола, відомий іспанський фахівець, теж ледь не стратив штани.

Грозний і тактика

Футбольні тренери «смалять» не по-дитячому

В’ячеслав Грозний, тренер «Говерли» дуже полюбляє давати прес-конференції середньою тривалістю у академічну годину. Причому він починає з футболу і академічно переходить до ситуації в країні та закінчує зовнішньополітичними векторами розвитку України. Але класика від цього метру тренерського цеху – урок тактики для журналістів з використанням рекламних прапорців.

Дивіться з 1:37.

Гамула і... Просто Гамула

Ігор Гамула, мабуть, найбільш відверта людина в Українському футболі. Також, свого часу тренував «Говерлу». На Євро – 2012 він «підробляв» на телебаченні. Далі – без слів тільки відео. Обережно – гостра лексика!

Віталій Кварцяний і уринотерапія

Футбольні тренери «смалять» не по-дитячому

Віталій Володимирович скаже, як зав’яже. Його ораторський талант давно став легендарним, а «розбори» гри – хітами інтернету. То він накинувся на гравця з пропозицією «попити сечі віслюка», то пообіцяв колоти гравцям «скипидару у задницю». Далі – слухайте.

Блохін і біляші

Футбольні тренери «смалять» не по-дитячому

Багатим на приколи видався і тренерський шлях Олега Блохіна в «Динамо». Його численні «будем разбираться», «камон плей, шо такоє» та інше, стали просто мемами. Проте самий епічний випадок стався у Полтаві, коли в Олега Володимировича з трибуни полетіли три біляші, один з яких був вже трохи над’їдений. Яку ж потім прес-конференцію дав Олег Блохін! Вже через кілька секунд після того, як вона з’явилася у Інтернеті, була розтиражована вболівальниками і просто порізана не геніальні цитати. А майор міліції, який не пустив Блохіна у туалет – це просто апогей усіх неприємних пригод Блохіна у Полтаві. Щоб довго не розповідати, просто почитайте коментарі під цією статтею і вам все буде зрозуміло.

Далі буде...