Про Гонгадзе і Колю «Ворскленятко»

16 вересня 2015 о 16:301292 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Про Гонгадзе і Колю «Ворскленятко»
16 вересня – 15 років, як зник Георгій Гонгадзе, у цей же день полтавці прощалися з Миколою Личковахою, який більше 15 років був талісманом «Ворскли» – рисенятком «Ворскленятком». Ось таким чином цього дня перетнулися дві сумні дати.

Про Гонгадзе і Колю «Ворскленятко»З приводу Гонгадзе – в суспільстві завжди не любили тих, хто говорить правду. Надто у корумпованому суспільстві. На жаль, з того часу ставлення до «правдорубів» не змінилося, і до журналістів. Наприклад, 15 вересня, невідомі у камуфляжі не пускали журналістів на сесію Полтавської міськради. Намагання цитувати закон нічого, окрім сміху «камуфляжників» не давало. Міліція відмовлялась втручатися. І це лише один, «найсвіжіший» приклад.

Про Гонгадзе і Колю «Ворскленятко»

Про Гонгадзе і Колю «Ворскленятко»

А стосовно улюбленця усіх полтавських вболівальників – рисенятка, хочу висловити непередаваний ніякими словами жаль, сум та співчуття. Адже, незважаючи на те, що останнім часом вже інша людина в іншому костюмі виконує роль маскота (так називають талісман команди), для полтавських вболівальників символом клубу завжди залишаються простий різноробочий у костюмі зразка 1997 року. Відверто кажучи, навіть якщо Джоні Депп буде зображати «Ворскленятка», вболівальники завжди пам’ятатимуть Колю. Колю, який не пропускав жодної гри улюбленого клубу, як основної, так і молодіжної, юнацької, дитячої команди та інших футбольних колективів міста. Колю, який знав усіх футболістів, тренерів, співробітників, вболівальників «Ворскли» та й усього полтавського футболу. Колю, який мабуть провів найбільшу частину свого життя біля футбольного поля. Колю, який щиро вболівав за футбол всім своїм добрим серцем, яке, на превеликий жаль та сум, зупинилося в ніч з 13 на 14 вересня.