Викликаю весну!

19 квітня 2015 о 12:4211842 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Викликаю весну!
Уявіть мене у ролі шамана з бубном, вбраним у газету «Коло» заміть пов’язки на стегна, розмальованим у жовто-блакитні візерунки зі словами «Слава Україні!», щоб ворогів неньки відлякувати.

Викликаю весну!Фото: lh5.ggpht.com

Цей шаман викликає весну, постукуючи долонею по інструментові та пританцьовуючи навколо вогнища розпаленого із залишків портретів Януковича, Путіна та інших лютих ворогів Українського народу. Він наспівує пісню «Океану Ельзи» – «Майже весна».

Вогонь стає все більшим і більшим, поступово поглинаючи вгодований писок колишнього України та здивований вираз мармизи ВВП. Гарячі жовто-сині язики полум’я дістають ледь не до неба, адже спонсор мого вогнища «Газпром». Вони поступово розганяють хмари і єдиним потоком відігрівають всю країну від холодів, які чогось занадто затягнулися. Разом із холодами із України йдуть сепаратисти, забираючи із собою на історичну батьківщину всіх, хто хоче там бути. Затягуються ями на дорогах та зникають дурні-хабарники-бандити у владі. Також зникає взаємна ненависть до сусідньої країни.

А потім так – хлоп, і Кадетський корпус відреставрований, і швидкісний мобільний інтернет в Україні. І раптом усі реформи сталися в країні (тільки ті, звісно, що дійсно корисні українцям), і долар по дві гривні і ціни знизилися, і «Ворскла» - чемпіон. І Янукович з Азаровим повернулися, пробачення просити, а ми їх не пробачили і посадили. Азарова – за парту на по життєве вивчення української мови. А Януковича – в донецький аеропорт, відбудовувати його за гроші Ахмєтова. І тепло так в Україні… І українських волинських лісах, і в українських полтавських полях, і в українському Донбасі, і в українському Криму, і в Одесі-мамі, і в Ростові-папі (останнє то жарт, нам чужого не треба).

Що ж, ви поки пофантазуйте… А я пішов… Разом із Ігорем Коломойським та Мустафою Наємом каву пити.

До речі, я ж до чого це все вів. Таке ж ми самі можемо зробити. Окрім погоди звісно і долару по дві гривні, то не реально.