Октябрський районний суд - самий гуманний суд на світі...

22 липня 2015 о 01:111338 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Октябрський районний суд - самий гуманний суд на світі...
Як суддя Струков О. М. виправдав начальника полтавського управління НБУ Городницького М. І., якого громадські активісти впіймали п'яним за кермом.

Феєрична постанова Октябрського районного суду м. Полтави по праву має увійти в історію української юриспруденції. Ні медична експертиза, ні показання свідків для судді Струкова О. М. нічого не значать. Просто читайте.

Тож, запам'ятайте, панове, якщо міліціянт не бачив як Ви вживаєте і не зупиняв Вас особисто, за версією судді Струкова, Ви не винні, хоч є і свідки й результат експертизи, якщо міліціянт особисто не бачив, як Ви когось били і міліцейський патруль не затримав Вас під час бійки, Ви не винні. Тобто робіть, панове, що забажаєте, головне щоб міліціянти не побачили і Вас виправдають!

Окрема подяка громадському активісту Олександру Лещенку та невідомим добрим людям за оприлюднення в мережі Facebook цієї історичної постанови суду.