А СУПРУНІВСЬКІ ДІТКИ МАЮТЬ НОВІ ПАРТИ

1 вересня 2015 о 14:481132 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 А СУПРУНІВСЬКІ ДІТКИ МАЮТЬ НОВІ ПАРТИ

Наближається навчальний рік, учні мають сідати за свої добре обладнані робочі місця. Тому, на клопотання батьківського колективу, у школу с. Супрунівка вдалося придбати одномісні ортопедичні парти.

Оскільки 31 серпня і 1 вересня у мене сесійні, то ще 22 числа останнього літнього місяця батьки і дітки Супрунівки запросили мене, щоб подякувати за співпрацю. Майбутні першокласники (бо парти – саме для них) зручно вмостилися на свої майбутні робочі місця – багатофункціональні парти, на них можна писати, малювати і навіть ліпити. А місце під стаканчик, у якому будуть промивати пензлики, цього дня гарно підійшло під скляночку із смачним соком. Тому соком та солодощами відмітили встановлення нових меблів, я подякував батькам за гарних діток, вони були чепурненькі, доглянуті, виховані. Сфотографувались на згадку і побажали гарних оцінок.

Взагалі то таких звернень щодо матеріальної допомоги навчальним закладам до мене надходить величезна кількість. Намагаюся, за допомогою небайдужого бізнесу, хоча б раз чи два на рік допомогти навчальним закладам, укомплектувати клас тощо. На жаль, бюджет депутата вважаю мізерним порівняно з кількістю прохань про допомогу. Тому доводиться готувати звернення у відповідні органи, але в більшості випадків одержую відповідь: у бюджеті не передбачено коштів.

Та бувають кричущі моменти, як у Супрунівці. Минулого разу допомогли Терешкам. На порядку денному тепер Андрушівська школа(Полтавський р-н), заміна склопакетів. Але проблему треба вирішувати комплексно, через державний і місцевий бюджет. Тому вкотре звертаюся до всіх: оберіть на виборах до місцевих рад тих, хто б не «дерибанив» бюджет, а піклувався про діток та школи, у яких вони навчаються.

З початком навчального року! Слава Україні!