ДО ДЕПУТАТА З ПРОБЛЕМАМИ ТА ПРОПОЗИЦІЯМИ

25 березня 2015 о 07:21869 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ДО ДЕПУТАТА З ПРОБЛЕМАМИ ТА ПРОПОЗИЦІЯМИ

У понеділок, 23 березня 2015 р. провів особистий прийом громадян. На цей раз попередньо записались більш як 25 відвідувачів, тому на спілкування з ними і був витрачений робочий день.


Спектр питань, з якими завітали громадяни, був надзвичайно широким: від суто особистих до законотворчих пропозицій та проблем реформ та люстрації. Також багато громадян інформували про трудові спори, корупцію, неможливості отримання земельної ділянки учаснику АТО, проблеми із нерухомістю – тож моїм помічникам-юристам є робота.

Одночасно із прийомом громадян у понеділок було декілька епізодів допомоги воякам АТО, зокрема для військової машини було придбано необхідні запчастини.

З вівторка вирушаю до громад свого округу, тож якщо помітите поблизу пересувну громадську приймальню – підходьте, депутат-свободівець завжди готовий до конструктивного спілкування. Робімо разом нашу державу кращою і могутнішою! Слава Україні!