ПИТАННЯ БЕЗ ВІДПОВІДЕЙ

21 травня 2015 о 19:31606 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ПИТАННЯ БЕЗ ВІДПОВІДЕЙ

Як і обіцяв, ці суботу-неділю присвятив зустрічам із мешканцями Полтави, частина якої належить до 145-го округу, по якому обирався до Верховної Ради. Зустрічі супроводжувалися звітом про пророблену роботу та шквалом запитань простих громадян.


Тому знову довелося наслухатися за всіх: і за Президента, і за прем’єра, і за голову Верховної Ради. Недолугість соціальної та економічної політики прем’єра людей просто «добиває». Кажуть – розуміють, що важко, що війна, готові потерпіти, але щоб справедливо.

А не так, як зараз – одні терплять, а олігархи і скоробагатьки і у вус не дують, хоча можливостей посприяти економіці у них в рази більше! Критикували і негодящу інформаційну політику – з людьми не спілкуються, не пояснюють, за що вони терплять і скільки ця біда триватиме. Журилися за словами Президента, бо скільки гарного всього було наобіцяно, а де воно, де?

Проблеми у мешканців Полтави все ті ж: безробіття, зростання тарифів, жахливе транспортне сполучення, зубожіння і невизначене майбутнє. Але ми переможемо! Слава Україні!