ВИХІДНІ – НЕ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ

2 липня 2015 о 15:05982 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 ВИХІДНІ – НЕ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ

Так, принаймні, вкотре цього разу вийшло у мене в останні суботу-понеділок червня цього року.

У суботу, попри дощ, котрий навівав думки про спокій та домашній затишок, знову відвідав дитячі табори – від православної церкви Київського Патріархату «Джерело» та наметовий табір пластунів. Привіз діткам крупу, овочі, олію та солодощі, тож таким чином вдалося дещо урізноманітнити меню юних патріотів.

У неділю взяв участь у відкритті стрілецького тиру Полтавської обласної громадської організації «Мисливсько-рибальське товариство «Кречет» у Судіївці. Відтепер кожен бажаючий, за умови його мінімального вміння поводження зі зброєю та адекватності, може вдосконалити свої стрілецькі навички. Така нагода навіть мені випадає не кожен день, тож я теж повправлявся із зброєю і вважаю цей час використаним із користю. Усім рекомендую!

У понеділок же провів традиційний прийом громадян. На цей раз прийшло більше 40 чоловік. Радує те, що ця цифра свідчить про рівень довіри. Не радує те, що це означає – кількість проблем у людей зростає.

Основні питання: житлові, земельні, допомога онкохворим, і тарифи, тарифи, тарифи та все, що із ними пов’язане. Намагаюся хоч трохи допомогти як конкретним людям, так і оздоровити ситуацію в цілому. Впевнений, що Україна нашої мрії таки буде. І заради цього не шкода і витратити свої вихідні.

https://www.facebook.com/bublyk.svoboda

Слава Україні!