З РУЇН ВИРОСТАЄ МАЙБУТНЄ

29 червня 2015 о 11:56826 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 З РУЇН ВИРОСТАЄ МАЙБУТНЄ

У п’ятницю, 26 червня вчергове відвідав області, де є уповноваженим куратором від ВО «Свобода». Спершу відвідав м.Суми, де взяв участь у виконавчому комітеті Сумської міської ради, по питанню комунального підприємства «Сумижитло», яке залишається монополістом на ринку житлово-комунальних послуг.


Після виконкому відбулася акція «Скажемо «НІ» тарифному терору!», котру, як і по всій Україні, організовує ВО «Свобода», і це не дивно, бо на фоні війни і тотального зубожіння, українці не спроможні сплатити за компослуги по нових тарифах, це є смертельно небезпечною проблемою. Учасники мітингу гнівно сказали «НІ!» сучасній політиці уряду, котра наразі є ганебною і соціально антиукраїнською, сподіваюся, що все більша і більша кількість сумчан буде розуміти взаємозв’язок між своєю активністю і підвищенням власного добробуту, тому все активніше відстоюватимуть зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Окрім цього нарешті знайшов час прогулятися центральною частиною міста, відвідав руїни своєї нещодавно підірваної громадської приймальні, а також іще одне місце, яким сумчани дуже пишаються – альтанка. Цікавім є те, що біля неї стоїть жовто-синє піаніно, яке з’явилося там восени 2014 року. Хто і чому вирішив привчити сумчан до мистецтва таким чином - невідомо. На музичному інструменті під відкритим небом може зіграти будь-який перехожий.

Наступне місто, куди я встиг у п’ятницю це був Харків. У ньому я провів особистий прийом громадян, яких було значно більше, ніж у попередні рази. А ще поспілкувався із активом місцевої ВО «Свобода» та використав свої «депутатські» хвилини ефіру на обласній телекомпанії.

Активність харків’ян свідчить про те, що ідеї націоналізму та їх прихильники скоро будуть дуже добре сприйматися не тільки на заході та в центрі України, але й у східних областях. І це не дивно, адже ми, свободівці продовжуємо активно будувати національно та соціально справедливу державу про яку скільки років мріють всі наші громадяни. Слава Україні!