Пане, Ви боягуз?

21 травня 2014 о 18:061711 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Пане, Ви боягуз?
Розкажу вам одну оповідку, читачі хороші. І не дуже хороші (ну погодьтеся, ситуації і люди різними бувають)

Днями у соціальній мережі розгорівся майже скандал навколо видання, на сайт якого ви щоразу поспішаєте, щоб отримати порцію свіжих, смачних, корисних новин.

Один із наших читачів, відомий автор підручників для студентів, професор відкрито звинуватив "Коло" у непрофесійності.

Після таких слів, як водиться у сучасному віртуальному світі, покотилася хвиля коментарів. Особа, без сумніву, шанована, написала: "Коло це якесь непрофесійне непотребство, ганьба Полтавщини". На прохання вказати факти непрофесійності – мовчання.

Я – журналістка "Кола". Тож не можу стояти осторонь, коли у видання, яке представляю, кидають брудом. Тому попрохала особу обґрунтувати звинувачення, надати докази і вибачитися. Якщо винні – визнаємо свої помилки та виправляємо їх, така політика "Кола".

Відповіді публічної не отримала. Тому нагадала про важливість того, що відповідати за слова, навіть у соціальних мережах – обов’язково потрібно, написала особисте повідомлення. Замість відповіді – мене заблокували:


Виникає питання: чому людина не бажає відповідати за свої слова, обґрунтувати звинувачення? Вважаю, що це боягузництво. Шановний пане, переконайте мене, будь ласка, що Ви можете обґрунтувати власні слова. Не варто ховатися і видаляти коментарі.