Хто має найвищі шанси на крісло мера Полтави. (За рейтингом губернатора, мерів та одного нардепа)

30 липня 2015 о 08:3126557 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Хто має найвищі шанси на крісло мера Полтави. (За рейтингом губернатора, мерів та одного нардепа)
Вчора була на зустрічі полтавців з Солонтаєм, лідером «Сили людей», який разом Шереметою, екс-міністром економіки приїхали до Полтави попіарити Лева Жиденка, лідера «Нової Полтави» та найперспективнішого кандидата у мери міста.

Хто має найвищі шанси на крісло мера Полтави. (За рейтингом губернатора, мерів та одного нардепа)Солонтай врешті-решт зустрівся з людьми у пафосному й аполітичному клубі "Подіум".

Так. На сьогодні найперспективніший, найпотужніший кандидат у мери – це Лев Жиденко. Це не моя думка.

Такий висновок відомих політичних експертів:

губернатора Головка,

мера Мамая,

екс-мера Матковського,

колишнього соратника, а нині – нардепа Капліна.

Перші двоє відмовили пану Жиденку у приміщенні для зустрічі політиків з людьми, пан Матковський заборонив розміщення реклами «Нової Полтави» на двох третіх (за іншою версією – на усіх) своїх бордах. Навіть колишній соратник нардеп Каплін перейшов у опозицію, бо саме чиновник від «Партії простих людей» вчора перед самим початком зустрічі людей з Солонтаєм заборонив проведення заходу.

Гадаю, найближчим часом пан Жиденко повністю зникне не тільки з бігбордів, а й з каналів телебачення та деяких газет й інтернет-видань – така воля політичних «експертів».

Хочеться пафосно запитати, чи за такі чесні вибори я стояла на майдані, але в голову чомусь приходить: «Значит, хорошие сапоги, надо брать».