Мавпи у владі. Пост без образ

23 грудня 2015 о 14:501982 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мавпи у владі. Пост без образ
Полтавський політикум, власне, як і український, досить складно оцінювати раціонально.

Мавпи у владі. Пост без образ

Тому, напередодні Нового року, ми вирішили поглянути на особистості народних обранців з точки зору східного гороскопу. Ми проглянули біографії депутатів та керманичів міста й області на предмет «мавпізму». У доброму розумінні цього слова. Адже вогняна червона мавпа, символ 2016, усіляко підтримуватиме в першу чергу саме своїх, народженим під цим знаком.

Найбільше мавп – серед міських обранців

Найвпливовішим представником знаку мавпи у Полтаві у 2016 році можемо сміливо назвати міського голову – Олександра Мамая.

Якщо вірити гороскопу, то рік, що настає, обіцяє меру нові можливості, розширення горизонтів та великий успіх. Власне, стартом успішного року для мера можемо сміло вважати 15 листопада, коли Олександра Мамая повторно обрали на посаду очільника полтави. З-поміж 18 кандидатів, які прагнули цієї посади, народжених під знаком мавпи було лише 2: Олександр Мамай та Геннадій Сікалов.

З-поміж депутатів міської ради мавп аж 14 відсотків (6 депутатів з 42).

Найбільше своїх помічників Вогняна мавпа делегувала у партії «Совість України».

Зокрема:

3 представника мавпи – партія «Совість України»

2 – Партія простих людей Сергія Капліна.

1 – партія «Рідне місто, рідний край».

Жодної мавпи немає серед «Свободи» та «Солідарності».

Представництво Вогненої мавпи у обласній раді

У обласній раді з мавпами ситуація гірша. Їх тут усього 7 відсотків (6 депутатів з 84). Найбільше мавп – у ВО «Батьківщина».

Зокрема:

2 представники Мавпи – від ВО «Батьківщина»,

1 – ВО «Свобода»,

1 – Партія простих людей Сергія Капліна,

1 – Опозиційний блок

1 – Радикальна партія.

Серед нардепів, керівників поліції, райвиконкомів мавп не виявлено.

Яка ж вона, Вогненна мавпа?

Представники цього знаку домагається своїх цілей будь-якими засобами. Мавпа темперамента, емоційна, а також – хитра й підступна. Непостійна, настрій може змінюватися щохвилини: мавпа плаче, сміється, насолоджується життям і впадає у депресію майже одночасно. Але ця мінливість стосується більше сфери емоцій, ніж сфери дій. навіть під час бурхливих перепадів настрою, вона буде пам’ятати про поставлені цілі та продовжувати вперто прагнути до їх здійснення.

Мавпа – чарівна й приваблива, кмітлива та винахідлива. Її розум – гнучкий і швидкий, вона здатна думати про безліч речей одночасно.

Вона може справити вигідне враження на співбесідника і схилити його на свій бік. Вона користується популярністю у протилежної статі, хоча її партнерам подекуди це важко буває її зрозуміти.

Її особисте життя зазвичай дуже насичене. Мавпі подобається увага, вона з задоволенням приймає компліменти та подарунки і насолоджується захопленням собою. При цьому все одно залишається непостійною та невловимою.

Мавпа може бути образливою і занадто бурхливо реагувати на будь-які дрібниці.

Сім’я багато значить для представника цього знака. Зазвичай вони прагнуть створити надійне сімейне вогнище, острівець спокою і розуміння.

Офіційно мавпа вступає у свої права з 7 на 8 лютого, а до цього часу українцями (та полтавцями) ще понад місяць керуватиме вівця.